Edzők
Benyó Szabolcs Erőnléti edzés, személyi edzés
BSZ
A Testnevelési Egyetem testnevelő-edző, majd testnevelő-gyógytestnevelő szakán végeztem. Az egyetemi éveim alatt kezdett el érdekelni a sportolók apró részleteken alapuló teljesítmény fokozása, ezért a diplomám megszerzése után az IWI Nemzetközi Fitnesziskolánál erőnléti edzői képesítést szereztem. Kezdetben sportolók teljesítmény fokozásával és rehabilitációjával foglalkoztam. Személyi edzéseimen is az a célom, hogy a vendégeim egyéni izom és ízületi állapotát figyelembe véve, segítsem céljaik elérését, egészségük megőrzése közben. Vendégeim izomzatát többsíkú, instabil feladatokkal is edzem, annak érdekében, hogy az optikai eredmény mellett, funkcionális hatása is legyen az edzéseknek. Amennyiben szeretnél erősödni, valamilyen mozgásszervi panaszodat csökkenteni, vagy csupán rendszeresen, kellemesen elfáradni, úgy keress bizalommal!

Telefon: +36 30 611 2526
Bikics Sándor Cross training
BS
Bikics Sándor vagyok.23 évet töltöttem el a küzdősportok világában. 7 éve foglalkozom Cross training-el. Az óráimon póbálom e két sport szellemiségét ötvözni. Kortól nemtől függetlenül várok mindenkit.

Telefon: + 36 70 365 1169
Brajercsik Attila Box
BA
Gyerekkorom óta a sport világában mozgom, 7 éves koromtól fociztam, majd 14 évesen kezdtem el thai boxolni. Rengeteg maratont és félmaratont futottam, amivel tovább fejlesztettem az állóképességemet és a kitartásomat. Az igazi szerelem mégis 20 évesen az ökölvívás lett. A Vasas SC- ben boxoltam, ami életre szóló tapasztalatokat adott. Zseniális edzőkkel volt alkalmam együtt dolgozni, akiktől rengeteget tanultam. Ezt a tudást szeretném átadni minden tanítványomnak. Számomra ez nem csak egy sport, hanem igazi élet stílus. Az ökölvívás megtanítja, hogyan maradj nyugodt még a küzdelem idején is. Felnőtteknek és gyerekeknek is tartok ökölvívó edzést. Gyerekeknek különösen ajánlom, hiszen már fiatalon elsajátíthatják, hogyan tiszteljék a saját erejüket és mások erejét, valamint hogyan védjék meg magukat, hogyan vezessék le a külvilág okozta feszültséget. Célom, hogy mind a csoportos, mind a személyi edzéseimen átadhassam a tanítványaimnak mindazt a tudást, illetve tapasztalatot, amit a több évtizedes sportmúltam alatt szereztem!

Telefon: +36 70 675 9777
Csielka Márk Erőnléti edzés, funkcionális edzés
CSM
Tíz éves koromtól fogva élsportszerűen kerékpárversenyeztem, ebből 6 évig hivatásos sportolóként a nemzetközi porondon. 2015-ben fejeztem be pályafutásom, és nem volt kérdéses, hogy továbbra is a sportnak, mozgásnak és az egészségnek szentelem az életem. Erőnléti edző vagyok, együtt dolgozom olimpiai szintű atlétákkal; és az egészségükért tenni akaró és mozogni vágyó egyénekkel egyaránt. Edzéseimet „mozogj jól, majd mozogj többet” elvre alapozom. A folyamatot objektív felmérésekkel személyre szabom, ahol reális, de kihívást jelentő célokat tűzünk ki, közösen. A tréningek során a funkcionális edzéshez szükséges eszközök, a sajáttestsúlyos gyakorlatok, szabadsúlyok és a Motiváció vannak főszerepben. Támogatni tudlak, ha szeretnéd növelni sportági teljesítményed, szeretnél fittebb, egészségesebb vékonyabb vagy izmosabb lenni, tudatos szeretnél lenni és javítanál életminőségeden, ülőmunkádból és inaktív életmódodból eredendően fájdalmat és rendellenességeket tapasztalsz magadon.

Telefon: +36 70 605 0468
Dombovári András Személyi edzés, Erőnléti edzés
DA
Személyre szabott edzésrendszer kialakításával, sikerélményt adó közös „munkára” várok mindenkit. Életem szerves részét képezi a sport és minden, ami hozzá köthető. Erősítő, izomtónus fokozó edzésekkel kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal: - ha kezdőként az életmódváltáshoz, egészségmegőrzéshez vagy túlsúly kezeléséhez keresel segítséget, - ha rendszeres mozgással izmaid karbantartása, fittséged megtartása a kitűzött cél, - ha csak elakadtál és technikai képzés lenne az igény.

Telefon: +36 70 771 3343
Dr. Mezriczky Melinda Sportprevenciós és rehabilitációs tréning
MM
Gyógytornász végzettségem okán az általam tartott személyi edzés alapja egy komplex mozgásszervi állapotfelmérés, testtartáselemzés és funkcionális mozgásminta elemzés. Ezt követően állítok össze egy, az adott állapotra és személyre szabott edzésprogramot amely - szükség esetén - esetleges izom-, vagy ízületi fájdalmak csökkentésére, hibás mozgásminták korrekciójára, testarány optimalizálásra, testzsírcsökkentésre, izomtömeg növelésre - és minden esetben - a core izmok fejlesztésére, valamint a testtartás javítására koncentrál. Személyi edzéseimre várok mindenkit kortól és nemtől függetlenül, azonban elsősorban azoknak ajánlom, akiknek már fennáll valamilyen mozgásszervi problémája amely miatt nem tud, vagy nem mer egyedül edzeni, vagy csoportos órákon részt venni. Továbbá mint sportrehabilitációs tréner várom mindazon vendégeimet rehabilitációs tréningre, akik hobbi-, vagy élsportolóként izom-, vagy ízületet érintő sérülés/műtét után kívánnak minél hamarabb visszatérni a saját sportágukhoz. A gyorsabb eredmény elérése érdekében a mozgásterápia mellett alkalmazom a modern mobilizációs technikákat (SMR eszközök, flossing, kinesio tape, tractio, stretching) is.

Telefon: +36 30 933 4784
Felcsuti Norbert Box
FN
6 éves korom óta aktívan sportolok. 14 évig atletizáltam de mellette sok más sportágat illetve edzésmódszert is kipróbáltam. A Testnevelési Egyetem nappali tanári szakán végeztem. Ebben az időben kezdtem el küzdősportokkal is foglalkozni. 25 éves tanári és edzői pályám során a rengeteg sportági tapasztalatomból próbáltam a leghatékonyabb esszenciát létrehozni, amit funkcionális, erőnléti, konditermi és ökölvívó edzéseimben, illetve ezek kombinációiban használok. Csoportos és személyre szabott egyéni edzéseimre nemre való tekintet nélkül 15 éves kortól mindenkit szeretettel várok!

Telefon: +36 70 457 7722
Fodor Kata Kick Box
FK


Telefon: + 36 70 378 4210
Gerendásy Gábor Muaythai (Thai box)
GG
Gyerekkorom óta sportolok, több sportágban is kipróbáltam magam (atlétika, bodybuilding, birkózás, MMA, ökölvívás, Muaythai). Végül a Thai-box világa ragadott magával, hiszen ez egy olyan összetett sportág, ami maximálisan fejleszti mind az erőnlétet, mind pedig a koncentrációt! Óráimon foglalkozok kezdőkkel, haladókkal egyaránt és felkészítek versenyzőket is a komoly csatákra! Fontosnak tartom, hogy a gyakorlati tudás mellett az elméletet is fejlesszem, ezért sikeresen levizsgáztam a Muaythai sportágból. Megtanultam hogyan foglalkozzak lányokkal, fiúkkal, kicsikkel és nagyokkal az életkornak megfelelő fejlődési szakaszban fizikálisan és mentálisan egyaránt! Hivatalosan regisztrálva vagyok a Magyar Muaythai Szakszövetségnél! Ha be akartok tekinteni a MUAYTHAI világába, akkor minden érdeklődőt várok szeretettel!  

Telefon: + 36 20 620 2050
Hemela Noémi Személyi edzés, Funkcionális edzés
HN
Egész életemnek meghatározó részét képezi a sport és a mozgás, így számos mozgásformával találkoztam és sajátítottam el az évek során. 2018-ban döntöttem úgy, hogy tanulmányaimat ebben az irányba szeretném végezni, és a megszerzett tudásomat tovább adva segítsek Nektek is átadni a mozgás szeretetét. Az embert egységes egészként értelmezem, így lényegesnek tartom, hogy a test és a lélek összhangban legyen. 2020-ban végeztem el Jógaoktató tanulmányaimat, és azóta is folyamatosan képzem magam, hogy minél több területen segíthessek. Célom, hogy motiváljam és támogassam lelkileg is a vendégeimet közelebb kerülni a saját kitűzött céljaikhoz. Fontosnak tartom, hogy edzéseim összetettek legyenek, ezzel odafigyelve és segítve testünk gyenge láncszemeinek folyamatos erősítését, valamint kialakítva a stabil törzserőt, a helyes testtartást, mobilitást és stabilitást, hiszen ezek együttesen alkotják testünk egészséges alapját. Arra törekszem, hogy vendégeim maximális odafigyelést kapjanak, és mellette vidáman teljenek az edzések. Edzésprogramjaim kialakításában szerepet kapnak a preventív edzésmódszerek, funkcionális, gépi és szabad súlyos edzések egyaránt. Legyen szó fogyásról, erő és állóképesség fejlesztéséről, vagy egyszerűen egészségesebb és fittebb életvitel elsajátításáról. Keress bizalommal. Elérhetőség: E-mail: noemi.hemela@gmail.com

Telefon: +36 30 8321 265
Hernáczki Nikolett Személyi edzés
HN
Amióta az eszemet tudom, fontos szerepet játszik az életemben a sport. Kiskoromban a gimnasztika és az RSG töltötte ki a mindennapjaim jelentős részét, majd tinédzserként a tánc vette át a szerepet az életemben. A fordulópont azonban 2013-ban következett be, amikor testvérem hatására, aki erőemeléssel foglalkozik, letévedtem egy edzőterembe és ekkor döntöttem el, hogy komolyabban szeretnék foglalkozni ezzel a szakmával, mivel úgy gondolom, az emberi test felépítése és annak fejlesztése egy elképesztően komplex tudomány. Így hát elvégeztem az IWI fitnesz-testépítő képzését is, hogy tudásomat elmélyítve segíthessek másoknak is céljaik elérésében. Amennyiben úgy gondolod, az életutamon tapasztaltak segíthetnek Téged a fejlődésben, legyen az erőszint növelés, tömegelés, mobilitás, vagy csupán a mindennapok feszültségének levezetése, keress bátran az alábbi elérhetőségek egyikén.

Telefon: +36 30 527 1629 E-mail: nikolett0918@icloud.com
Kertész Kata Jóga
KK
„Lefelé élsz vagy felfelé, köztes megoldás nincs.” Yogi Bhajan Gyerekkorom óta sportolok, sokféle sportot űztem és ezt teszem a mai napig is a jóga mellett. A jógával több mint 10 éve találkoztam először. Fizikai mozgásformának indult a jógával való kapcsolatom. Hot jógával kezdtem, később kipróbáltam a hatha, bikram, flow órákat később az astanga, kundalíni és yin következett. Kisebb- nagyobb kihagyásokkal teltek a gyakorlás évei, de valahogy mindig visszatértem a jógához. Hiányzott az a fajta fizikai fáradtság, kihívás, feltöltődés amit csak a jóga ad, a nyugalom, az ellazulás, a befelé figyelés, az erő és hajlékonyság, a koncentráció, a mozgás meditáció megtapasztalása … A jóga az életem részévé vált és elhatároztam, hogy minél több emberrel szeretném megismertetni a a jóga pozitív hatásait, átadni a gyakorlás örömét. Az óráimon kulcsfontosságú, hogy az egész gyakorlás során érezd jól magad és légy boldog, éld meg a mozgás örömét, lépj ki a komfortzónádból, tapasztald meg a tested és a kitartásod határait, találkozz Önmagaddal és ezt a jógaszőnyegeden túl is éld! Minden órámat a Gyakorlók igényeihez és képességeihez igazítom, nagy figyelmet fordítva a gerinc teljes átmozgatására, a core izmok erősítésére, az egyensúlyi gyakorlatokra, hiszen az életben is létfontosságú, hogy egyensúlyban legyünk! Óráimon találkozhatsz a dinamikus-áramlós- Flow Yogával, a nyújtós-ellazulós Yin Yogával, vagy ezek kombinációjával kundalíni elemekkel kiegészítve. Sok szeretettel várok Mindenkit az órarendben szereplő óráimon illetve magánórák keretében, kortól és nemtől függetlenül, már jógázott és a jógával most ismerkedő gyakorlót. A jóga nagyon jó kiegészítő mozgásforma, bármely más sportágnak.

Telefon: + 36 20 661 4992
Neszményi-Török Szilvia Zumba
Neszményi-Török Szilvia vagyok a Baseline Sport Arena Zumba Instruktora. A tánc és a sport mindig az életem szerves része volt. E kettő nélkül elveszett ember lennék. Közel 10 éve tartok Zumba órákat és építem a Zumbás vendégeimből álló Zumba csapatomat. Ezzel el is árultam, hogy ez a fajta fitness program nem csak szimplán a sportot foglalja magába, hanem egy olyan közösségi életet ad, ahol a csoport tagjai zárt rendszeren belül különböző sport és szórakozási programokon (pl., Zumba tábor) vehetnek részt. A Zumba latin táncokra épülő fitneszprogram. A Zumba órákon fergeteges hangulatban bulizunk együtt. Eközben észrevétlenül formálódunk, kardió, valamint izomerősítő szempontból is nagyon hatékony ez az edzésforma. Ha fogyni szeretnél, jobb mozgásformát nem is igen találhatnál. Egy 60 perces Zumba óra alkalmával kb. 600 kalóriát égetsz el, miközben növeled az állóképességedet is. A Zumba edzés alatt mindenki vidám, ez egy nagyszerű kikapcsolódás, tökéletes feszültséglevezető. A kiadós mozgás mellett a rendszeres Zumbázás a mentális egészségedre is pozitív hatással van, felfrissülsz testileg és lelkileg is. A népszerű latinos zenékre épülő koreográfiák, a lépések és a mozdulatok korábbi táncos tapasztalat nélkül is mindenki számára könnyen elsajátíthatóak. Bátran gyere el az órámra, hiszen a Zumbában nincsenek rossz mozdulatok, itt kudarc nem érhet. Szakirányú végzettségeim: -Zumba Instruktor képzés -Zumba Kids Instruktor képzés Elérhetőségeim: ntszilvia@gmail.com

Telefon: +36 30 383 5903
Papp Krisztina Személyi edzés, életmód- és táplálkozás tanácsadó
PK
Papp Krisztina vagyok, személyi edző és táplálkozás tanácsadó. 18 évvel ezelőtt kiszakadt gerincsérvre műtöttek, éveken át visszatérő fájdalmaim voltak, ennek kapcsán érdeklődésemet a gerinc erősítésére, és az izmok fejlesztésére irányítottam. Több, mint 10 éves tapasztalattal várlak. Segítek a kitűzött céljaid elérésében és a gyakorlatok helyes kivitelezésében, legyen az egészségmegőrzés, fogyás vagy testépítés. A tanulmányaim mellett elvégeztem a BENE GERINCAKADÉMIA Gerinc és Fitnesz, valamint az Integrált Fascia Tréning képzést, ezért ha derék-hát fájdalomról, tartásjavításról van szó fordulj hozzám bizalommal. “Minden napot mosollyal kezdj és hálával zárj!”

Telefon: +36 20 399 4541
Rátonyi Márk Személyi edzés, funkcionális tréning
RM


Telefon: + 36 70 609 5590
Sényei László MMA
SL


Telefon: +36 30 914 4232
Senyviczky Kata Aerobic, TRX
SK


Telefon: +36 70 290 0473
Séra Zoltán Box
SZ
Gyermekkorom óta kipróbáltam többféle sportot is kisebb nagyobb sikerrel. Ökölvívásban felnőttként Magyar bajnoki és WBF international övet szereztem. A világ számos országában, köztük az USA-ban is részt vettem ökölvívó mérkőzéseken mint edző és boxoló. Ellátogattam a világ híres edzőtemeibe és az itt szerzett tudást és tapasztalatot szeretném átadni nektek csoportos vagy személyi edzéseimen, kortól, nemtől függetlenül. Várok mindenkit szeretettel. Lehetsz haladó, kezdő, nagyon kezdő vagy versenyzői ambícióval rendelkező.

Telefon: +36 30 867 1630
Szijártó Bálint Személyi edzés, Funkcionális edzés, Kaatsu edzés, Erőedzés
SzB
Szijártó Bálint vagyok, személyi edző, Kaatsu oktató, preventív gerinctréner és könnyűipari mérnök. 12 éve aktívan edzem, előtte versenyszerűen atlétikáztam, teniszeztem. 2015 óta férfi szabóként dolgozom saját vállalkozásban és észrevettem, hogy rengetegen rossz testtartással, súlyfelesleggel, alul és túlműködő izmokkal érkeznek hozzám ami leginkább az ülőmunkának és a rossz életvitelnek köszönhető. Ezeken a problémákon is szeretnék segíteni, nem csak mint edző, hanem mint társ is, ugyanis a kapcsolatunk nem csak heti 2-3x1 órában tart amíg edzünk, hanem írhatsz bármikor, kérhetsz segítséget bármikor. Üljünk le és egy ingyenes konzultáció keretében ismerjük meg egymást és határozzuk meg közösen a céjaidat(S.M.A.R.T.), legyen szó izomtömeg növelésről, testzsírszázalék csökkentésről, rehabilitációról, kondícionálásról, mobilizációról, rehabilitációról. A közös munkát egy FMS méréssel kezdem, így látom, hogy mely alapvető mozgások terhelhetőek számodra, és melyeket kell még előtte korrigálnunk, kialakítanunk. Segítek a megfelelő légzéstechnika elsajátításában amit a nap 24 órájában tudsz hasznosítani. Igen, éjjel is. Edzéseim során törekszem a tanítványaimból a maximumot kihozni kombinálva a funkcionális edzést, erőedzést, szabad súlyos és gépi edzést, Kaatsu edzést, miközben az egyik legfontosabb elvet követem: Ne árts! Lehetőség van egyéni, páros és kiscsoportos(3 fő) edzésekre, Kaatsu edzésekre. A térségben egyedül rendelkezdem Kaatsu specialista képzéssel és eszközzel ami mögött már 40 évnyi kutatás áll, olimpikonok, élsportolók, katonák, orvosok használják a világon 47 országban, európába 2015-ben érkezett meg. Ez egy biztonságos, hatékony, eredményes hipoxiás edzésmódszer aminek minimális mechanikai stressz mellett hatalmas metabolikus terhelése van ezáltal megfelezi a rehabilitációs időt miközben minimalizálja az izomveszteséget, növeli az állóképességet, fokozza az izomerőt, javítja a gyorsaságot és reakcióidőt. Egy teljes test edzése mindössze 60 percet vesz igénybe így ajánlom azoknak is, akik heti 2x1 óránál több időt nem tudnak az edzésre fordítani. Angolul is tartok edzéseket. Elérhetőségek: Email: sz.balez@gmail.com

Telefon: +36 30 637 5338
Szilágyi Mónika Gerinctréning, TRX
SzM
Preventív szemléletű személyi edző, gerinc és sport rehabilitációs tréner, medical fitness szakértő vagyok. A mozgás és az egészséges életmód iránti szenvedélyem 26 éve tart. Hivatásszerűen 11 éve vagyok a szakmában. A Testnevelési Egyetem elvégzése után csoportos órák tartásával kezdtem az elején. Saját térdsérülésem és a családban előforduló gerincproblémák okán egyértemű volt, hogy a preventív irányvonalat szeretném képviselni a szakmában, és ennek érdekében a legmagasabb szintű gerinc-, illetve rehabilitációs továbbképzéseket végeztem el. Ezek során megértettem, hogy a különböző sérülések, a mozgásszervi problémák nagy része megfelelő minőségi mozgásmintával megelőzhetők. Egyéni edzéseimet és csoportos óráimat is a preventív szemléletmód jellemzi, kiemelten fontos számomra, hogy a mennyiség ne menjen a minőség rovására, hogy bármilyen edzés során alapvető szempont a helyes kivitelezés, és hogy tiszteljük a testünket, figyeljünk a jelzéseire, ne kényszerítsük bele olyan mozdulatokba, melyekre még nem képes. Inkább tegyük képessé minél sokoldalúbb mozgásformák kivitelezésére. A személyi edzéseim mellett a csoportos gerinctréning és TRX edzések azért váltak kedvenceimmé, mert ezeken az óráimon tudom leginkább átadni edzettjeimnek azt a tudást, amellyel megvalósítható a testtudat és a minőségi mozgás magas szintre fejlesztése. A gerinctréning során lerakjuk azokat az alapköveket, melyek a bármilyen mozgásforma végrehajtásához nélkülözhetetlenek (stabilizáló izmok, core). A TRX -et tartom az egyik legsokoldalúbb eszköznek, mert a gyakorlatok és az eszközbeállítás apró változtatásaival akár rehabilitációs, akár teljesítménynövelő célzattal kezdő szinttől egészen az élsportig kínál mindenki számára fejlődési lehetőséget. Az órákra bejelentkezés szükséges. Ennek módjáról elérhetőségeim bármelyikén keress meg, és tájékoztatlak. Elérhetőségeim: www.sportrehab.hu, https://www.facebook.com/sportrehabilitaciosedzo

Telefon: +36 70 320 9105
Sélley Balázs Személyi edzés
SB
A sport mindig is szerves része volt az életemnek. Sok kipróbált sportág közül végül a konditermi edzés vált a szenvedélyemmé. Testépítés szakon végeztem fitness iskolában. Folyamatosan bővítem a tudásom a témában a legfrissebb tanulmányokkal. Lépést tartok a folyamatosan változó fitness trendekkel, ami jelenleg az "optimális" edzés elmélete. Mindemellett igyekszem megközelíteni a sportot mentális, lelki szemszögből is. Szeretettel várlak, ha izmosodni, fogyni, alakot formálni szeretnél. Keress telefonon, vagy instagram üzenetben!

Telefon: +36 30 913 2866
Wéber Zsolt Crossfit
WZS
Gyerekkorom óta életem része a sport, majd elég hamar eldőlt hogy a jégkorong lesz az én utam. Aktív sport pályafutásom alatt elkezdtem tanulmányaimat, amely a Fitness Instruktorral kezdődött, majd követte a Személyi edző képzés és végül az Erőnléti edzői képesítés, ami már az élsportolókra specializálódik. Jégkorongozói pályafutásom alatt már 2012-ben megismerkedtem a Crossfittel a nyári felkészüléseim alatt, majd pályafutásom után ebben meg is találtam a helyemet mint versenyző, mint edző, mivel ez egy olyan összetett és komplex edzésforma és személet, ami megragadott. Célom hogy az életem alatt megszerzett tudást és tapasztalatot át tudjam adni vendégeimnek a csoportos Crossfit órán.

Telefon: +36 30 611 1410