Edzők
Áfra Ákos Crossfit, erőnléti edzés, kondícionáló edzés, személyi edzés
ÁÁ
Azon kevés emberek közé tartozom ebben a szakmai szegmensben ma Magyarországon, akiknek a meglévő szakmai tudása mellé, egy igen komoly, közel 30 éves rutin és tapasztalat párosul a testfejlesztés, testkarbantartás, alakformálás, egészségmegőrzés területén! Ez pedig ebben a szakmában páratlan, és talán a legkomolyabb erény! Több mint két évtizedet a súlyzós kondicionáló környezetben töltve, és testépítőként versenyezve komoly sikereket, és eredményeket könyvelhetek el! A Crossfittel, 7 éve kerültem szoros kapcsolatba, és a korábbi sportági kompetenciáim, illetve az azokban megszerzett készségeim miatt, rögtön azonosulni tudtam a koncepciójával és rendszerével! Igen rövid idő után, már az első versenyemen rendkívül sikeresen szerepeltem, és igen komoly eredménnyel, 4. helyen végeztem az EMT European Masters Throwdown, CrossFit Európa bajnokságon. Csoportos edzéseimen a manapság legnépszerűbb edzésirányzatok (CrossFit, Funkcionális tréning, Kettlebell, Olimpiai súlyemelés, TRX, Spartan) mozgásformáit alkalmazom a vendégeim egyéni igényeinek, céljainak, figyelembe vételével! A Gödöllői Szent István Egyetemen tanítottam Funkcionális testnevelést! Továbbá szakmai segítséget nyújtok különböző sportágak élsportolóinak erőnléti felkészülésében. Speciális, egyénre szabott, sportág specifikus, személyes hangvitelű edzési igényeiddel, legyen a célod bármi, keress bátran!

Telefon: 36703559165
Benyó Szabolcs Erőnléti edzés, személyi edzés
BSZ
A Testnevelési Egyetem testnevelő-edző, majd testnevelő-gyógytestnevelő szakán végeztem. Az egyetemi éveim alatt kezdett el érdekelni a sportolók apró részleteken alapuló teljesítmény fokozása, ezért a diplomám megszerzése után az IWI Nemzetközi Fitnesziskolánál erőnléti edzői képesítést szereztem. Kezdetben sportolók teljesítmény fokozásával és rehabilitációjával foglalkoztam. Személyi edzéseimen is az a célom, hogy a vendégeim egyéni izom és ízületi állapotát figyelembe véve, segítsem céljaik elérését, egészségük megőrzése közben. Vendégeim izomzatát többsíkú, instabil feladatokkal is edzem, annak érdekében, hogy az optikai eredmény mellett, funkcionális hatása is legyen az edzéseknek. Amennyiben szeretnél erősödni, valamilyen mozgásszervi panaszodat csökkenteni, vagy csupán rendszeresen, kellemesen elfáradni, úgy keress bizalommal!

Telefon: +36 30 611 2526
Bikics Sándor Crossfit
BS
Bikics Sándor vagyok.23 évet töltöttem el a küzdősportok világában. 7 éve foglalkozom Crossfit-tel. Az óráimon póbálom e két sport szellemiségét ötvözni. Kortól nemtől függetlenül várok mindenkit.

Telefon: + 36 70 365 1169
Csielka Márk Erőnléti edzés, funkcionális edzés
CSM
Tíz éves koromtól fogva élsportszerűen kerékpárversenyeztem, ebből 6 évig hivatásos sportolóként a nemzetközi porondon. 2015-ben fejeztem be pályafutásom, és nem volt kérdéses, hogy továbbra is a sportnak, mozgásnak és az egészségnek szentelem az életem. Erőnléti edző vagyok, együtt dolgozom olimpiai szintű atlétákkal; és az egészségükért tenni akaró és mozogni vágyó egyénekkel egyaránt. Edzéseimet „mozogj jól, majd mozogj többet” elvre alapozom. A folyamatot objektív felmérésekkel személyre szabom, ahol reális, de kihívást jelentő célokat tűzünk ki, közösen. A tréningek során a funkcionális edzéshez szükséges eszközök, a sajáttestsúlyos gyakorlatok, szabadsúlyok és a Motiváció vannak főszerepben. Támogatni tudlak, ha szeretnéd növelni sportági teljesítményed, szeretnél fittebb, egészségesebb vékonyabb vagy izmosabb lenni, tudatos szeretnél lenni és javítanál életminőségeden, ülőmunkádból és inaktív életmódodból eredendően fájdalmat és rendellenességeket tapasztalsz magadon.

Telefon: +36 70 605 0468
Dr. Mezriczky Melinda Sportprevenciós és rehabilitációs tréning
MM
Gyógytornász végzettségem okán az általam tartott személyi edzés alapja egy komplex mozgásszervi állapotfelmérés, testtartáselemzés és funkcionális mozgásminta elemzés. Ezt követően állítok össze egy, az adott állapotra és személyre szabott edzésprogramot amely - szükség esetén - esetleges izom-, vagy ízületi fájdalmak csökkentésére, hibás mozgásminták korrekciójára, testarány optimalizálásra, testzsírcsökkentésre, izomtömeg növelésre - és minden esetben - a core izmok fejlesztésére, valamint a testtartás javítására koncentrál. Személyi edzéseimre várok mindenkit kortól és nemtől függetlenül, azonban elsősorban azoknak ajánlom, akiknek már fennáll valamilyen mozgásszervi problémája amely miatt nem tud, vagy nem mer egyedül edzeni, vagy csoportos órákon részt venni. Továbbá mint sportrehabilitációs tréner várom mindazon vendégeimet rehabilitációs tréningre, akik hobbi-, vagy élsportolóként izom-, vagy ízületet érintő sérülés/műtét után kívánnak minél hamarabb visszatérni a saját sportágukhoz. A gyorsabb eredmény elérése érdekében a mozgásterápia mellett alkalmazom a modern mobilizációs technikákat (SMR eszközök, flossing, kinesio tape, tractio, stretching) is.

Telefon: +36 30 933 4784
Felcsuti Norbert Box
FN
6 éves korom óta aktívan sportolok. 14 évig atletizáltam de mellette sok más sportágat illetve edzésmódszert is kipróbáltam. A Testnevelési Egyetem nappali tanári szakán végeztem. Ebben az időben kezdtem el küzdősportokkal is foglalkozni. 25 éves tanári és edzői pályám során a rengeteg sportági tapasztalatomból próbáltam a leghatékonyabb esszenciát létrehozni, amit funkcionális, erőnléti, konditermi és ökölvívó edzéseimben, illetve ezek kombinációiban használok. Csoportos és személyre szabott egyéni edzéseimre nemre való tekintet nélkül 15 éves kortól mindenkit szeretettel várok! Csoportos órák: 3000ft/alkalom, 8 alkalmas bérlet: 20.000ft. (45 napig érvényes, az órán kívüli terem, és szaunahasználatot nem tartalmazza!)

Telefon: +36 70 457 7722
Fodor Kata Kick Box
FK


Telefon: + 36 70 378 4210
Gerendásy Gábor Muaythai (Thai box)
GG
Gyerekkorom óta sportolok, több sportágban is kipróbáltam magam (atlétika, bodybuilding, birkózás, MMA, ökölvívás, Muaythai). Végül a Thai-box világa ragadott magával, hiszen ez egy olyan összetett sportág, ami maximálisan fejleszti mind az erőnlétet, mind pedig a koncentrációt! Óráimon foglalkozok kezdőkkel, haladókkal egyaránt és felkészítek versenyzőket is a komoly csatákra! Fontosnak tartom, hogy a gyakorlati tudás mellett az elméletet is fejlesszem, ezért sikeresen levizsgáztam a Muaythai sportágból. Megtanultam hogyan foglalkozzak lányokkal, fiúkkal, kicsikkel és nagyokkal az életkornak megfelelő fejlődési szakaszban fizikálisan és mentálisan egyaránt! Hivatalosan regisztrálva vagyok a Magyar Muaythai Szakszövetségnél! Ha be akartok tekinteni a MUAYTHAI világába, akkor minden érdeklődőt várok szeretettel!  

Telefon: + 36 20 598 5087
Ilkó Ágota Thai Box, Box
IA
Keressetek bátran magán- és kiscsoportos edzések kapcsán, ha mozogni, izmosodni, feszesedni vagy csak fogyni szeretnétek a box és thai-box edzések segítségével!Küzdősportokkal foglalkozom 10 éves korom óta. Kezdetben Kyokushin karatéztam, majd àttèrtem a K-1 vilàgàba, az utóbbi èvekben pedig profi ökölvívókènt tevèkenykedtem. Mindhàrom sportágat versenyszerűen űztem.5 alkalommal nyertem K-1 magyar bajnokságot, Európa kupát és ökölvívó magyar bajnok III. helyezést is elértem.6 éve tartok csoportos és személyi edzéseket hobbisták, kezdők és haladók részére. A trainingekre férfiak, nők, gyerekek és felnőttek egyaránt járnak, ahol a fokozatosan elsajátított ütéseket, rúgásokat és technikákat a boxzsàkon történő gyakorlással, pontkesztyűzèssel - ès igény szerint pàros gyakorlatokkal - fejlesztjük jó hangulatban. Az edzések alatt változó az alacsony és a magas intenzitású, dinamikus kardió mozgás az erősítések mellett, így nem csak zsírégetést, de izomnövelést is elérnek a sportolók.

Telefon: +36 70 577 1614
Kaszás Márk Személyi edzés
KM
Kaszás Márk vagyok, 23 éves. A sport mindig is közel állt hozzám, vízilabdával kezdtem, aztán jött a box ami csak hobbi maradt. Zavart, hogy egyik által sem érem el a kívánt sportos, izmos külsőt és végül így találtam rá arra az edzés típusra amit igazán szeretek, a testépítő jellegű edzőtermi edzésre. Több mint 6 éve foglalkozom ezzel a sporttal, kipróbáltam magam versenyeken is mint pl. 2015-ös INBA magyar bajnokság, ahol a Tinédzser Testepítő kategória, életem első versenyének győztese lettem, valamint többek között 2016-os Super Body-n is elindultam. Az utam során sikerült sok jó, a szakmában elismert ismerőst szereznem, és a tőlük kapott tudást, valamint a saját tapasztalataim szeretném átadni nektek, hogy elérjétek azt a testet amiben jól érezhetitek magatokat. Ha a segítségem kéritek, én 100% -osan ott leszek, DE a legfontosabb, hogy tőletek is ezt várom el! Elszántságot, kitartást és szorgalmat, így bármi is a cél, megígérem, hogy közös munkával el fogjuk érni!

Telefon: +36 20 946 42 78
Kertész Kata Jóga
KBK
„Lefelé élsz vagy felfelé, köztes megoldás nincs.” Yogi Bhajan Gyerekkorom óta sportolok, sokféle sportot űztem és ezt teszem a mai napig is a jóga mellett. A jógával több mint 10 éve találkoztam először. Fizikai mozgásformának indult a jógával való kapcsolatom. Hot jógával kezdtem, később kipróbáltam a hatha, bikram, flow órákat később az astanga, kundalíni és yin következett. Kisebb- nagyobb kihagyásokkal teltek a gyakorlás évei, de valahogy mindig visszatértem a jógához. Hiányzott az a fajta fizikai fáradtság, kihívás, feltöltődés amit csak a jóga ad, a nyugalom, az ellazulás, a befelé figyelés, az erő és hajlékonyság, a koncentráció, a mozgás meditáció megtapasztalása … A jóga az életem részévé vált és elhatároztam, hogy minél több emberrel szeretném megismertetni a a jóga pozitív hatásait, átadni a gyakorlás örömét. Az óráimon kulcsfontosságú, hogy az egész gyakorlás során érezd jól magad és légy boldog, éld meg a mozgás örömét, lépj ki a komfortzónádból, tapasztald meg a tested és a kitartásod határait, találkozz Önmagaddal és ezt a jógaszőnyegeden túl is éld! Minden órámat a Gyakorlók igényeihez és képességeihez igazítom, nagy figyelmet fordítva a gerinc teljes átmozgatására, a core izmok erősítésére, az egyensúlyi gyakorlatokra, hiszen az életben is létfontosságú, hogy egyensúlyban legyünk! Óráimon találkozhatsz a dinamikus-áramlós- Flow Yogával, a nyújtós-ellazulós Yin Yogával, vagy ezek kombinációjával kundalíni elemekkel kiegészítve. Sok szeretettel várok Mindenkit az órarendben szereplő óráimon illetve magánórák keretében, kortól és nemtől függetlenül, már jógázott és a jógával most ismerkedő gyakorlót. A jóga nagyon jó kiegészítő mozgásforma, bármely más sportágnak.

Telefon: + 36 20 661 4992
Keszler Dávid Brasil Jiu Jitsu
KD
A Brazil Jiu Jitsu egy földharcközpontú küzdősport. Földreviteli elemeket, feszítéseket és fojtásokat használ az ellenfél semlegesítésére. Hatékonyságát a kevert harcművészeti tornák hajnalán bizonyította, azóta egyértelművé vált hogy ha valaki ilyen területen szeretné kipróbálni magát annak gyakorolnia kell a BJJ-t. Egyre növekvő népszerűségét részben az MMA elterjedésének köszönheti, a Brazil Jiu Jitsu és a Submission grappling rendezvények egyre több versenyzőt és nézőt vonzanak. Mára a BJJ az egyik leggyorsabban fejlődő küzdősport. Folyamatosan bővülő és megújuló technikai repertoár jellemzi. Nemtől és testalkattól függetlenül mindenki gyakorolhatja. Sokoldalú mozgáskultúrát és annak megfelelő fizikumot fejleszt, dinamikus problémamegoldást követel és teret ad a kreativitásnak. Az edzések három szegmensre oszthatók, az első részben olyan esszenciális mozgásokat gyakorlunk, amik segítik a technikák elsajátítását. A következő a technikai rész, itt részletesebben vizsgálunk egy-egy pozíciót vagy technikát. Majd minden edzést küzdelemmel zárunk, teljes ellenállással szemben próbáljuk a gyakoroltakat. Edzéseimre várok férfiakat és nőket, kezdőket és haladókat egyaránt 14 éves kor felett. Az órarendi órán kívül személyi edzéseket és kiscsoportos különórákat is vállalok.

Telefon: +36 30 295 1965
Peszlen Ferenc MMA
PF


Telefon: +36 70 679 5909
Pintér Kata Beautyrobic
PK
Pintér Kata vagyok, Beautyrobic oktató. A sport és a tánc gyermekkorom óta kíséri az életemet. Amikor csak időm engedi mindig kapható voltam/vagyok egy kis mozgásra. Az elmúlt 10 évben az intenzív testmozgás mellett a gyermekek képzése is kiemelkedő szerepet töltött be az életemben mind itthon, mind külföldön. A Beautyrobic edzéstípussal 5 évvel ezelőtt ismerkedtem meg, melynek azóta rabja vagyok. A test formálása mellet időt fordítunk a lélekre is. Fontosnak tartom a nőiesség megélését. Ehhez elengedhetetlen a belső kisugárzás és magabiztosság. Ennek a fejlesztése is részét képezi az órának. A ma divatos edzésformák átmozgatják a végtagokat és a core izmokat, de nem tanítanak meg az izolációra. Vagyis arra, hogy hogyan tekerd a csípődet, hogyan mozgasd a fenekedet, és hogyan járj ízig-vérig nőiesen. A Beautyrobic edzések többek között ezt a fajta testtudatot is megadják neked. Az órákon az aerobic edzésekről jól ismert zsírégető gyakorlatokat szexi, táncos elemekkel tesszük nőiessé. Az ízületek maximális védelmét fontosnak tartva pedig nincsenek ugrálások. Itt minden korosztály számára van kihívás. Legyél kezdő vagy haladó ,emlékezz arra ,hogy mindig van hova fejlődni. Így az edzések végén testileg-lelkileg feltöltődve, újult erővel indulhattok tovább.

Telefon: +36 20 916 2281
Rátonyi Márk Személyi edzés, funkcionális tréning
RM


Telefon: + 36 70 609 5590
Sényei László
SL


Telefon: +36 30 914 4232
Senyviczky Kata Aerobic, TRX
SK


Telefon: +36 70 290 0473