Küzdősportok
MMA
01
Magyarország legnagyobb MMA ketrece téged is vár, ha kieresztenéd a benned szunnyadó oroszlánt. A 6 méteres ketrec a legmodernebb eljárással készült, és a sokoldalú harcok tökéletes helyszíne. Az MMA (mixed martial arts) azaz a legkülönfélébb harcművészetek ötvözése pont attól izgalmas, hogy többféle technikát lehet alkalmazni, emiatt pedig jobban lehet taktikázni is. Mindezt fénysebességgel, hiszen a speciális szabályoknak köszönhetően bármikor vége szakadhat egy mérkőzésnek. Legyél profi vagy kezdő, MMA edzéseinken a helyed!
Földharc
02
Ha az MMA-t túl durvának találod, akkor próbáld ki a „kistestvérét” a földharcot! Ebben a sportban nem alkalmaznak ütéseket, hanem az olyan hagyományos alávetéses sportokból alakították ki, mint a birkózás, dzsúdzsucu vagy a szambó.
Kick Box
03
A tradicionális gyökerekkel rendelkező, de küzdősportként definiált edzésforma méltán népszerű itthon is. Ha te is szeretnéd ötvözni a karate, a (koreai eredetű) taekwondo és a (kínai eredetű) kungfu, valamint a thaiföldi eredetű muay thai egyes fogásait, akkor ezt a sportot Neked találták ki!
Thai Box - Muay Thai
04
A „nyolc végtag tudományának” nevezett harcművészet során nem csak az öklödet, de a lábad, térded és akár a könyöködet is használhatod. Egyedi boksz ringünkben pedig a legkényelmesebb szőnyegen hívhatod harcba ellenfeled! Készen állsz?
Bratil Jiu Jitsu
05
Ez a dél-amerikai sport a földharc irányzatát követi, amiben ütések és rúgások nélkül küzdhetsz az ellenfeleddel. A lényeg, hogy minél hamarabb vidd földre a másikat, és tartsd is lent. Ehhez különböző technikákat használhatsz. Ha imádod a tradicionális judo-t, akkor ezt is szeretni fogod!